TELEFON CONTACT: 0735-860-800

Contact

PROGRAM: 00:00 – 24:00
( PROGRAM NON-STOP )
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Constantin Nottara, Nr.16
NUMAR CONTACT:
(0735) 860 800
URMARITI-NE
Top
 

masini de inchiriat

  MASINI DE INCHIRIAT

  Pentru a beneficia de un confort sporit si de o siguranta maxima, va invitam sa apelati la serviciile de inchiriere masini oferite de EvoGo. Pe langa profesionalismul echipei noastre, la noi veti regasi autoturisme sigure, ce au reviziile tehnice si inspectiile la zi.

  De asemenea, va puteti bucura de o flota de masini diversificata, astfel incat, fiecare client sa isi poata alege modelul pe care îl doreste. Ofertele noastre vor reflecta calitatea serviciilor, dar si calitatea masinilor pe care le punem la dispozitia clientilor.

  Oferim posibilitatea de a inchiria orice autoturism din flota noastra pentru o perioada minima de 3 zile. Flota EVOGO este compusa doar din autoturisme cu o vechime maxima de 2 ani.

  Dispunem de o gama de autoturisme diversificata

  In parcul nostru auto, fiecare client poate regasi o gama variata si diversificata de masini. Printre masinile de care dispunem, mentionam: Volkswagen Jetta, Opel Vivaro 9 locuri, Opel Astra, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Ford Focus, Ford Fiesta, Opel Corsa, Audi A4, etc.

  Apeland la serviciile oferite de EvoGo puteti beneficia de masini de inchiriat sigure, la orice ora din zi sau din noapte. Serviciile de inchiriere masini va vor ajuta sa reduceti costurile cu masina proprie, dar si costurile cu mijloacele de transport in comun. Si sa nu uitam de confortul de care dispuneti daca veti apela la masini de inchiriat Bucuresti.

  Fie ca esti persoana fizica sau jurdica, daca ai nevoie de o masina iti stam la dispozitie cu o flota diversificata de autoturisme. Firma noastra nu are taxe ascunse si pretul stipulat in contractul de inchiriere nu va suferi modificari. Autoturismele pot fi inchiriate pe o perioada scurta de timp, sau pe o perioada indelungata, neexistand o limita de kilometrii in procesul de inchiriere al autoturismului.

  Pentru a rezerva o masina este necesar sa intrati pe website-ul nostru si sa completati forumularul de inchiriere. Consilierii nostri va vor oferi detaliile necesare pentru procesul de inchiriere, dar si detalii referitoare la autoturismele pe care le detinem. Apeland la serviciile noastre veti beneficia de preturi masini de inchiriat excelente.

  Ofertele noastre sunt pentru orice buzunar, si difera in functie de tipul autoturismului, durata de inchiriere, dotarile de care autoturismul dispune. Totodata, avem mai multe pachete care sa se plieze pe doleantele fiecarui client, indiferent daca este persoana fizica sau juridica. In ceea ce priveste pachetul economic, preturile pornesc de la 13 euro pe zi si difera in functie de perioada de inchiriere.

  Masini de Inchiriat Bucuresti

  EvoGo ofera servicii excelente de inchirieri masini. Apelati cu incredere la serviciile noastre !

  Preturile noastre de inchiriere sunt flexibile si cuprind asigurare CASCO, asigurare RCA, kilometri nelimitati, rovigneta si asistenta rutiera. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat preturile pot fi mai usor negociate. Nu ezitati sa apelati la serviciile unei firme specializate in domeniul inchirieri auto si veti beneficia de un confort sporit si o siguranta maxima.