TELEFON CONTACT: 0735-860-800

Contact

PROGRAM: 00:00 – 24:00
( PROGRAM NON-STOP )
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Constantin Nottara, Nr.16
NUMAR CONTACT:
(0735) 860 800
URMARITI-NE
Top
 

Leasing Operational Auto

  Ce ofera leasingul operational unei firme?

  Eficienta si rapiditate: angajatii firmei vor ajunge la timp la orice intalnire, intrunire, punct de lucru sau la furnizori. Activitatea este optimizata si timpul nu mai este pierdut, ci folosit in cel mai bun mod cu putinta pentru ca firma sa inregistreze profit, nu cheltuieli inutile.

  Aceasta forma de inchiriere auto este o metoda prin care orice firma de orice marime isi poate eficientiza activitatea, mari performanta angajatilor si mari rata profitului investind in siguranta, confortul si economisirea de timp a angajatilor care sunt nevoiti sa se deplaseze pe distante mari in fiecare zi.

  Avantajele leasingului operational?

  Leasingul operational este o metoda de achizitie a unei masini potrivita si avantajoasa pentru persoanele care detin o firma deoarece le ofera o eficientizare a costurilor, adica rate egale in fiecare luna, fara costuri ascunse si birocratie redusa. Ce este mai important pentru o firma? Obtinerea de rezultate fara incurcaturi, fara multa hartogarie si complicatii.

  Contabilii firmelor stiu despre leasing in general ca este o metoda de achizitionare a unei masini care aduse avantaje financiare, dar si fiscale. Legea incurajeaza o astfel de decizie pentru ca impulsioneaza tranzactiile economice. Chiria lunara platita este inregistrata in contabilitate drept cheltuiala deductibila integral, adica o suma de bani scoasa de la impozitare. Costul total operational este astfel redus semnificativ.

  Toate riscurile financiare sunt preluate de catre firma de leasing, astfel cash-flow-ul devine mult mai simplu si mai previzibil pentru luna care vine. Orice contabil adora sa stie ce cheltuieli urmeaza sa inregistreze si cum sa le optimizeze pentru ca firma sa aiba mai mult profit. Riscurile modificarilor fiscale si legislative sunt eliminate, iar neplacerile sunt si ele de domeniul trecutului.

  Timp salvat deoarece leasingul se incheie relativ usor, cu putine hartii, cu o discutie care sa clarifice diversele aspecte care pot parea neclare sua ciudate si apoi masina pleaca „acasa” cu noul proprietar.

  Avans si riscuri 0 inseamna ca nu exista smecherii, inselatorii sau piedici in incheierea unui contract de leasing operational. Daca nu se cere un avans toti administratorii de firme sunt incurajati sa ia masini in leasing fara investitii initiale, adica doar cu un efort minim de timp.

  Contractul de leasing este ajustabil in orice moment ceea ce ofera flexibilitate si eficienta oricarei firme. Este incurajator si salvator sa stie ca in orice moment pot sa modifice contractul pe ceea ce ii intereseaza: marirea ratei pentru scurtarea timpului de leasing, micsorarea ratei desi se lungeste perioada de leasing, acordarea unui avans pentru a scadea valoarea ratei lunare fixe.

  Confortul si siguranta clientilor sunt pe primul loc pentru firma de leasing operational EvoGo. Oferim masini de calitate oamenilor care au nevoie de o forma de transport rapida si confortabila pe termen lung, in maxima siguranta. In caz de daune sau reparatii, clientii pot oricand sa ne contacteze urmand sa plece acasa cu alta masina pentru a nu avea neplaceri din aceasta cauza.

  Clientul este pe primul loc. De aceea rata lunara va include toate costurile financiare si un pachet complet de servicii, iar reviziile si reparatiile sunt efectuate corect si la timp, conform normelor date de producatori.

  Masinile oferite spre inchiriere sub forma de leasing sunt in garantie, oferind cele mai bune dotari si performante clientilor sai de tip business. Clientii pot avea mai multa incredere in masinile pe care le vor folosi in activitatea lor, fara complicatii sau batai de cap.

  Ce inseamna leasing operational?

  Definitia oficiala suna cam asa: transfer de drept de utilizare al unei flote de masini unei companii in conditiile achitarii de rate lunare fixe care acopera costurile de functionare ale masinii in totalitate incluzand asigurarea, dobanda, taxe si impozite, mentenanta, reparatii si costuri administrative. Riscurile sunt preluate chiar de firma de leasing operational auto.

  Practic, leasingul operational este un tip de imprumut prin care persoana juridica are dreptul de a folosi o masina platind rate egale in fiecare luna. De la plata primei rate persoana va fi capabila sa se foloseasca de masina in orice fel ca si cum ar fi a sa.

  Ce este leasingul operational?

  Leasingul operational este o metoda de imprumut pe termen lung, 24 pana la 57 saptamani, rapida si facila prin care o persoana poate face rost de o masina pe care sa o foloseasca atunci cand nu detine suma integrala pentru a plati masina pe loc.

  Care sunt conditiile leasingului operational?

  Parcul auto este externalizat total sau partial cu ajutorul unui contract de inchiriere sau de management de flote pe o perioada de 12 pana la 57 luni. Clientul reprezentat de o firma are o singura datorie, aceea de a achita o rata lunara fixa, care reprezinta costul total operational al detinerii masinii.

  Preturile leasingului operational?

  Valoarea masinii va fi impartita in rate lunare egale, dar valoarea ratei lunare include mai mult decat aceasta suma. Valoarea leasingului operational este o suma ce contine urmatoarele elemente:

  Valoarea de achizitie a masinii;
  Asigurari – RCA si CASCO;
  Taxe si impozite
  Dobanzi
  Servicii: mentenanta, reparatii, anvelope, masina de inlocuire;
  Costuri administrative.

  Riscurile unui leasing sunt suportate de firma care va acorda leasingul operational pentru ca fiecare client sa se simta special si respectat in acelasi timp.

  Leasing operational cu avans 0?

  Desi pare incredibil exista leasing operational cu avans 0. Pentru a ajuta si incuraja clientii cu probleme financiare sa isi ia inima in dinti si sa riste pentru ca activitatea lor sa se imbunataeasca, firmele de leasing le ofera o posibilitate de a inchiria masina platind un avans de 0 lei. Tot ce au de platit clientii este rata lunara fixa care va fi negociata la inceput pentru o perioada de 24 si pana la un maxim de 57 luni.

  Daca ai firma ta si nu ai destule resurse pentru a cumpara o masina proprie sau pentru angajatii tai, firma de inchirieri auto EvoGo iti poate oferi o oferta personalizata de leasing operational.

  Toate costurile sunt incluse in rata lunara fixa:

  Valoarea masinii / deprecierea masinii:

  Masina aleasa de client in functie de dorintele si preferintele sale va avea o rata lunara care contine costuri financiare aferente achizitiei: costuri de capital, deprecierea masinii, dobanda, taxe de leasing, taxe administrative.

  Asigurare Casco si RCA:

  Politele de asigurare sunt emise si reinnoite pe toata durata contractului de leasing operational. In caz de vreo dauna, clientul va beneficia de asistenta 24/7 pentru a deschide si administra dosarul de dauna, programarea masinii in service si efectuarea reparatiilor, full service, mobilitate pe tot parcursul pastrarii masinii in service.

  Taxe si impozite:

  Acele taxe pe care orice detinator de masina le plateste - rovigneta, inspectia tehnica periodica, impozit anual taxa de poluare, taxe de inmatriculare si de radiere.

  Mentenanta si anvelope:

  Reviziile si controalele preventive periodice sunt efectuate intotdeauna in service-uri autorizate, anvelopele masinilor sunt schimbate periodic in functie de numarul de kilometri parcursi si uzura masinii.

  Reparatii, inlocuiri, servicii door to door:

  Reparatiile sunt asigurate in service-uri autorizate, iar pe perioada cand masina se afla in service, clientul va primi o alta masina.

  Dobanzi si alte taxe administrative:

  Personalul, sistemele informatice si cheltuielile de regie vor fi incluse in rata.

  Monitorizarea:

  Se va asigura monitorizarea numarului de kilometri si al gradului de uzura al autovehiculului pentru ca functionarea sa se faca in parametri optimi.