TELEFON CONTACT: 0735-860-800

PROGRAM: 08:30 – 21:00

SEDIU: Bucuresti

Constantin Nottara, Nr. 16

NUMAR CONTACT:

(0735) 860 800

URMARITI-NE

Top
 

Leasing Operational Auto

  Ce ofera un leasing operational auto unei firme?

  Eficienta si rapiditate: angajatii firmei vor ajunge la timp la orice intalnire, intrunire, punct de lucru sau la furnizori. Activitatea este optimizata si timpul nu mai este pierdut, ci folosit in cel mai bun mod cu putinta pentru ca firma sa inregistreze profit, nu cheltuieli inutile.

  Aceasta forma de inchiriere auto este o metoda prin care orice firma de orice marime isi poate eficientiza activitatea, mari performanta angajatilor si mari rata profitului investind in siguranta, confortul si economisirea de timp a angajatilor care sunt nevoiti sa se deplaseze pe distante mari in fiecare zi.

  In cele ce urmeaza va vom prezenta urmatoarele aspecte:

  Avantaje leasing operational auto

  Leasingul operational este o metoda de achizitie a unei masini potrivita si avantajoasa pentru persoanele care detin o firma deoarece le ofera o eficientizare a costurilor, adica rate egale in fiecare luna, fara costuri ascunse si birocratie redusa. Ce este mai important pentru o firma? Obtinerea de rezultate fara incurcaturi, fara multa hartogarie si complicatii.

  Contabilii firmelor stiu despre leasing in general ca este o metoda de achizitionare a unei masini care aduse avantaje financiare, dar si fiscale. Legea incurajeaza o astfel de decizie pentru ca impulsioneaza tranzactiile economice. Chiria lunara platita este inregistrata in contabilitate drept cheltuiala deductibila integral, adica o suma de bani scoasa de la impozitare. Costul total operational este astfel redus semnificativ.

  Toate riscurile financiare sunt preluate de catre firma de leasing, astfel cash-flow-ul devine mult mai simplu si mai previzibil pentru luna care vine. Orice contabil adora sa stie ce cheltuieli urmeaza sa inregistreze si cum sa le optimizeze pentru ca firma sa aiba mai mult profit. Riscurile modificarilor fiscale si legislative sunt eliminate, iar neplacerile sunt si ele de domeniul trecutului.

  Timp salvat deoarece leasingul se incheie relativ usor, cu putine hartii, cu o discutie care sa clarifice diversele aspecte care pot parea neclare sua ciudate si apoi masina pleaca „acasa” cu noul proprietar.

  Avans si riscuri 0 inseamna ca nu exista inselatorii sau piedici in incheierea contractului. Daca nu se cere un avans, toti administratorii de firme sunt incurajati sa ia masini in leasing fara investitii initiale, adica doar cu un efort minim de timp.

  Contractul de leasing operational auto este ajustabil in orice moment ceea ce ofera flexibilitate si eficienta oricarei firme. Este incurajator si salvator sa stie ca in orice moment pot sa modifice contractul pe ceea ce ii intereseaza: marirea ratei pentru scurtarea timpului de leasing, micsorarea ratei desi se lungeste perioada de leasing, acordarea unui avans pentru a scadea valoarea ratei lunare fixe.

  Confortul si siguranta clientilor sunt pe primul loc pentru firma de leasing operational auto EvoGo. Oferim masini de calitate oamenilor care au nevoie de o forma de transport rapida si confortabila pe termen lung, in maxima siguranta. In caz de daune sau reparatii, clientii pot oricand sa ne contacteze urmand sa plece acasa cu alta masina pentru a nu avea neplaceri din aceasta cauza.

  Clientul este pe primul loc. De aceea rata lunara va include toate costurile financiare si un pachet complet de servicii, iar reviziile si reparatiile sunt efectuate corect si la timp, conform normelor date de producatori.

  Masinile oferite spre inchiriere sub forma de leasing sunt in garantie, oferind cele mai bune dotari si performante clientilor sai de tip business. Clientii pot avea mai multa incredere in masinile pe care le vor folosi in activitatea lor, fara complicatii sau batai de cap.

  Ce inseamna leasing operational auto?

  Definitia oficiala suna cam asa: transfer de drept de utilizare al unei flote de masini unei companii in conditiile achitarii de rate lunare fixe care acopera costurile de functionare ale masinii in totalitate incluzand asigurarea, dobanda, taxe si impozite, mentenanta, reparatii si costuri administrative. Riscurile sunt preluate chiar de firma de leasing operational auto.

  Practic, leasingul operational este un tip de imprumut prin care persoana juridica are dreptul de a folosi o masina platind rate egale in fiecare luna. De la plata primei rate persoana va fi capabila sa se foloseasca de masina in orice fel ca si cum ar fi a sa.

  Ce este leasingul operational?

  Un leasing operational auto este o metoda de imprumut pe termen lung prin care o persoana poate face rost de o masina pe care sa o foloseasca atunci cand nu detine suma integrala pentru a plati masina pe loc.

  Care sunt conditiile leasingului operational?

  Parcul auto este externalizat total sau partial cu ajutorul unui contract de inchiriere sau de management de flote pe o perioada de 12 pana la 57 luni. Clientul reprezentat de o firma are o singura datorie, aceea de a achita o rata lunara fixa, care reprezinta costul total operational al detinerii masinii.

  Ce este inclus in rata fixa

  Valoarea masinii va fi impartita in rate lunare egale, dar valoarea ratei lunare include mai mult decat aceasta suma. Valoarea unui leasing operational auto este o suma ce contine urmatoarele elemente:

  Valoarea de achizitie a masinii;
  Asigurari – RCA si CASCO;
  Taxe si impozite
  Dobanzi
  Servicii: mentenanta, reparatii, anvelope, masina de inlocuire;
  Costuri administrative.

  Riscurile unui leasing sunt suportate de firma care il acorda, pentru ca fiecare client sa se simta special si respectat in acelasi timp.

  Leasing operational fara avans!

  Desi pare incredibil exista leasing operational auto fara avans! Pentru a ajuta si incuraja clientii cu probleme financiare sa isi ia inima in dinti si sa riste pentru ca activitatea lor sa se imbunataeasca, firmele de leasing le ofera o posibilitate de a inchiria masina platind un avans de 0 lei. Tot ce au de platit clientii este rata lunara fixa care va fi negociata la inceput pentru o perioada de 24 si pana la un maxim de 57 luni.

  Daca ai firma ta si nu ai destule resurse pentru a cumpara o masina proprie sau pentru angajatii tai, firma de inchirieri auto EvoGo iti poate oferi o oferta personalizata nevoilor tale

  Toate costurile sunt incluse in rata lunara fixa:

  Valoarea masinii / deprecierea masinii:

  Masina aleasa de client in functie de dorintele si preferintele sale va avea o rata lunara care contine costuri financiare aferente achizitiei: costuri de capital, deprecierea masinii, dobanda, taxe de leasing, taxe administrative.

  Asigurare Casco si RCA:

  Politele de asigurare sunt emise si reinnoite pe toata durata contractului. In caz de vreo dauna, clientul va beneficia de asistenta 24/7 pentru a deschide si administra dosarul de dauna, programarea masinii in service si efectuarea reparatiilor, full service, mobilitate pe tot parcursul pastrarii masinii in service.

  Taxe si impozite:

  Acele taxe pe care orice detinator de masina le plateste - rovigneta, inspectia tehnica periodica, impozit anual taxa de poluare, taxe de inmatriculare si de radiere.

  Mentenanta si anvelope:

  Reviziile si controalele preventive periodice sunt efectuate intotdeauna in service-uri autorizate, anvelopele masinilor sunt schimbate periodic in functie de numarul de kilometri parcursi si uzura masinii.

  Reparatii, inlocuiri, servicii door to door:

  Reparatiile sunt asigurate in service-uri autorizate, iar pe perioada cand masina se afla in service, clientul va primi o alta masina.

  Dobanzi si alte taxe administrative:

  Personalul, sistemele informatice si cheltuielile de regie vor fi incluse in rata.

  Monitorizarea:

  Se va asigura monitorizarea numarului de kilometri si al gradului de uzura al autovehiculului pentru ca functionarea sa se faca in parametri optimi.

  Alege avantajele unui leasing operational auto oferit de EvoGo

  Suntem o companie ce cunoaste indeaproape nevoile clientilor sai. Iti oferim servicii de calitate pentru a optimiza timpul si cheltuielile firmei tale. Suntem printre pricipalii jucatori de pe piata romaneasca ce ofera servicii de leasing operational auto si inchirieri auto pe termen lung. Satisfactia clientilor nostri reprezinta garantia unui serviciu de incredere si de calitate. Ia legatura cu noi si intereseaza-te despre oferta de leasing operational persoane juridice oferita de EvoGo, pentru a vedea care din variantele noastre iti poate multumi exigentele.

  Pe masura ce se infiinteaza si se dezvolta tot mai multe firme, in functie de profilul sau necesitatile temporare ale fiecarora, creste si cererea pentru astfel de servicii. Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum, sau o persoana care are nevoie urgenta de extinderea flotei auto, noi iti stam la dispozitie in realizarea demersului dorit. Solutia propusa de noi este foarte simpla: alege masina care iti surade, plateste o rata fixa lunara si apoi poti sa te bucuri de autovehicul, fara nicio grija.

  Acest tip de serviciu este ideal pentru o firma ce doreste sa-si mareasca temporar flota. Stim ca atunci cand detii o firma exista multe responsabilitati ce tin de logistica, dezvoltare, angajati sau cheltuieli. Dorim sa iti usuram munca si sa contribuim la bunastarea afacerii tale. Iti intindem o mana de ajutor atunci cand vrei sa faci o alegere chibzuita pentru firma ta. Scopul companiei noastre este sa ofere servicii de calitate pentru ca tu sa fii multumit pe deplin.

  Iti vom prezenta avantajele oferite de EvoGo pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere pentru tine si firma ta.

  • Flota de automobile noi si asigurate
  • Cheltuieli reduse pe termen lung
  • Predictibilitate financiara
  • Leasing operational fara avans
  • Riscuri aferente leasingului suportate de firma noastra
  • Preturi avantajoase si flexibilitate contractuala

  Asadar, de ce sa nu ne lasi pe noi sa iti asiguram spatele pentru ca firma ta sa beneficieze de mobilitate si siguranta. Eliminam riscurile financiare si iti oferim o rampa de lansare mai usoara pentru businessul tau, prin eliminarea avansului. Vei avea sustinerea noastra pentru un nou inceput si pentru dezvoltarea ulterioara a firmei. Alege EvoGo pentru un leasing operational masini eficient si rapid.

  APELEAZA LA EVOGO SI BENEFICIAZA DE CONDITII EXCELENTE DE LEASING OPERATIONAL

  In aceasta sectiune iti vom prezenta motivele pentru care e o idee buna sa optezi pentru leasing operational versus leasing financiar. Vei regasi o pleiada de avantaje, care speram ca te vor convinge sa faci cea mai chibzuita alegere.

  Iti prezentam ce inseamna leasing operational auto – poti beneficia de intreaga noastra flota de masini, dupa ce achiti o rata lunara fixa, pe o perioada de timp predeterminata, ce acopera costurile de functionare si utilizare ale autovehiculului. Aceasta reprezinta o forma de finantare  asemanatoare unei chirii. Compania noastra practica acest tip de business, pentru ca doreste sa iti ofere un serviciu avantajos si accesibil firmei tale.

  La finalul contractului, daca nu vei mai avea nevoie de acest serviciu, automobilele vor fi returnate firmei noastre. Poti de asemenea, sa continui colaborarea cu noi si sa prelungesti contractul, fie prin pastrarea masinilor curente, sau inlocuirea lor cu unele noi. Spre deosebire de o firma ce ofera un leasing de tip financiar, EvoGo iti poate oferi mult mai multe avantaje, datorita caracteristicilor acestui tip de serviciu. In majoritatea cazurilor, companiile aleg solutia eficienta, sigura si profitabila a leasingului operational auto.

  Beneficiile unei firme de profilul nostru sunt multiple. Daca una din masile detinute are probleme, poti imediat sa ne contactezi si in cel mai scurt timp, o putem inlocui. Costurile de service si reparatiile sunt incluse in ratele lunare fixe pe care le platesti. Nu trebuie sa te mai stresezi cu alte inconveniente, practic iti externalizezi serviciul de management auto unei firme competente, care actioneaza cu promptitudine.

  Serviciile oferite de o firma de leasing operational auto ca a noastra pot fi descrise in general sub forma urmatoarei liste de avantaje:

  • Asigurarea obligatorie (RCA) si optionala (CASCO)
  • Finantare sau costuri administrative
  • Masina de schimb
  • Plata taxelor anuale
  • Revizia anuala
  • Schimbarea anvelopelor
  • Rata lunara accesibila ce include toate punctele de mai sus

  EvoGo poate asigura un serviciu complet de management al flotei, fie ca discutam de firme aflat la inceput de drum, ce detin un capital mai mic, sau companii aflate in plina expansiune.

  Alegand astfel aceasta forma de finantare, iti poti optimiza costurile cu achizitia, intretinerea sau revanzarea flotei. Dupa terminarea perioadei contractuale majoritatea companiilor opteaza pentru reinnoirea parcului lor auto, si eventuala plata a aceleiasi chirii. Bineinteles, la final nu este necesara achizitionarea niciunui autovehicul. Faptul ca gestionam o flota auto variata si ca avem o relatie buna cu dealer-ii auto, ne permite sa iti oferim o gama de vehicule atractive si utile, la preturi accesibile.

   Iti oferim un set de conditii de leasing operational auto imbatabile, care vor face ca cel putin o parte din afacerea ta sa mearga ca pe roate. Speram ca cele prezentate mai sus te-au convins sa alegi un serviciu flexibil si de calitate. EvoGo te ajuta sa te concentrezi la dezvoltarea companiei tale si sa beneficiezi de un mod inteligent de a-ti gestiona flota auto.

  Avantajele alegerii unui astfel de serviciu sunt nenumarate. In primul rand vorbim de costul administrarii si mentenantei parcului auto. Astfel, daca optezi pentru acest mod de finantare, vei avea parte de o cheltuiala fixa, pe termen lung. Afacerea ta va beneficia de predictibilitate si constanta, elemente cheie in gestionarea bugetului si dezvoltarea companiei. Nu exista o formula mai simpla si mai eficienta pentru firma ta.

  Totul va fi mai usor daca optezi pentru un serviciu de leasing auto operational de la EvoGo, rapid si fara batai de cap. Lasa in seama noastra responsabilitatea pentru serviciile necesare flotei auto si concentreza-te pe sporirea afacerii personale.

  Tot ce ai de facut este sa ne CONTACTEZI!