TELEFON CONTACT: 0735-860-800

Contact

PROGRAM: 00:00 – 24:00
( PROGRAM NON-STOP )
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Constantin Nottara, Nr.16
NUMAR CONTACT:
(0735) 860 800
URMARITI-NE
Top
 

inchirieri auto termen lung

Pentru perioade ce depasesc 90 de zile, va rugam solicitati oferta personalizata la:
Email: contact@evogo.ro
Telefon: 0735 860 800

EvoGo va ofera serviciul de inchirieri auto termen lung tip leasing operational. Venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai bune oferte si o gama diversificata de autoturisme, iar preturile noastre sunt cu siguranta cele mai bune si adaptate fiecarui buget.

Dispunem de un parc auto complet și diversificat, firma noastra dispunand de la masini economice pana la SUV-uri. De asemenea, serviciile de livrare (predare si inchiriere) la domiciliu sau aeroport sunt gratuite si nu includ taxe suplimentare.

Este recomandat ca serviciile de inchirieri masini termen lung sa fie facute in avans pentru a putea beneficia de autoturismul dorit. Daca doriti sa inchiriati o masina pentru o durata de timp mai mare, si daca aceasta nu se afla in flota noastra auto, putem dispune de aceasta masina pentru dumneavoastra.

Apeland la serviciul inchirieri masini termen lung veti beneficia de urmatoarele avantaje:

Costurile sunt constante, ratele lunare fiind fixe pe toata durata perioadei de inchiriere. Ratele lunare includ toate taxele si costurile. De asemenea, ratele lunare acopera si plata impozitelor anuale, a asigurarilor, a rovignetelor si taxelor conexe, sau a consumabilelor, cum ar fi anvelope, revizii periodice, inspectii ITP.

Daca autoturismul inchiriat va avea probleme tehnice în perioada de inchiriere, atunci vom oferi un alt autoturism in schimb, fara plata unor taxe aditionale. Acest autoturism poate fi utilizat pe toata perioada in care celalalt autoturism se afla in reparatie.

Bugetul pentru rent a car termen lung este unul mai mic. Nu va fi nevoie sa platiti un avans semnificativ pentru inchirierea masinii si nici sa va ganditi ca pretul de inchiriere va creste sau va suporta taxe aditionale.

Apeland la serviciile de leasing operational oferite de EvoGo veti economisi cu siguranta. De asemenea, veti beneficia si de alte avantaje financiare si operationale.

Avantajele financiare:

 • Autoturismele nu vor fi incluse in bilantul firmei
 • Finantarea prin acest tip de leasing nu va afecta gradul de indatorare al firmei
 • Nu se va achita nici un avans din pretul autoturismului inchiriat
 • Riscurile ca masina sa se devalorizeze sunt minime
 • Costurile de intretinere nu vor fi suportate de firma clientului
 • Mentenanta si intretinerea masinii vor fi suportate de EvoGo
 • TVA-ul este inclus in pretul masinii
 • Masina va fi inlocuita daca are nevoie de mentenanta sau alte reparatii

avantaje operationale:

Nu veti duce grija pentru plata taxelor si impozitelor
Nu veti pierde timp pentru mententata, reparatii, plata rovignetei sau a asigurarilor
Puteti renunta la masina inchiriata si sa optati pentru alta masina, termenii contractulai fiind renegociati
Acest tip de leasing este solutia optima pentru a beneficia de servicii complete si benefice pentru firma voastra

Veti beneficia de:

 • Tractiune : Fata sau 4x4, dupa preferinta
 • Transmisie : automata sau manuala
 • Motorizare: benzina sau diesel.

Serviciul de inchirieri pe termen lung sau serviciul de leasing operational este oferit de EvoGo la cele mai inalte standarde. Ratele de inchiriere cuprind:

Costurile si taxele pentru ratele de inchiriere pe termen lung nu includ carburantul.

 • Taxele pentru TVA si Asigurare CASCO
 • Taxele pentru Asigurare RCA si Rovigneta
 • Costul Reviziilor Tehnice
 • Schimbul de pneuri vara/iarna

Alegerea pachetului de inchirieri masini termen lung, denumit si leasing operational este cea mai buna solutie pentru firmele mici si mijlocii. Inchirieri auto pe termen lung tip leasing operational te vor scuti de ratele mari care intervin in cazul unui leasing de tip financiar. Rent a car pe termen lung este ideal pentru firmele care au nevoie de anumite autoturisme in functie de sezon sau in functie de proiectul derulat. Acest lucru va duce la cresterea eficientei, dar si la un confort sporit.

Pachetul de leasing operational este serviciul pe care il oferim firmelor atat pentru a le servi in scop profesional, cat si personal, dar si ca facand parte din pachetul salarial. Acest serviciu este ieftin si rapid, eficient si disponibil oricand. Veti uita de grijile taxelor de drum, a asigurarilor, de grijile inspectiilor tehnice sau de grijile mentenantei.

In cazul in care se doreste inchirierea unui autoturism in numele unei persoane juridice, totodata, va trebuie sa puneti la dispozitie urmatoarele documente: ultimul bilant, copie CI a administratorului si copie a Certificatului de Inmatriculare a firmei.

Inchirierea masinilor pe termen lung are ca prim pas completarea formularului de inchiriere. In functie de datele oferite, va putem face un calcul in functie de kilometrii pe care ar trebui sa ii parcurgeti, marca autoturismului, modelul autoturismului si perioada de inchiriere.

Totodata, fiecare client poate opta pentru un pachet de servicii care sa corespunda cerintelor sale, spre exemplu: beneficiati de pachet all inclusive sau pachete care sa corespunda doar anumitor facilitati si dotari ale autoturismelor.

Apeland la o firma de inchiriere masini pe termen lung veti beneficia de reducerea timpului alocat pentru revizia masinilor, pentru reparatiile care sunt necesare, reducerea timpului pentru plata impozitelor si a taxelor, iar acest timp poate fi folosit pentru activitatile zilnice. Ca si firma, administrarea unei flote auto proprii poate costa uneori nu doar timp, ci si un buget mare.

De asemenea, trebuie sa aveti grija intretinerii masinilor, platii asigurarilor RCA si CASCO, platii rovignetelor, schimbarea anvelopelor si adaptarea lor in functie de activitatile intreprinse. Acest lucru va poate detasa temporar de activitatea intreprinsa de firma dumneavoastra. De ce sa nu va facilitati activitatile intreprinse? De ce sa nu materializati timpul pentru a putea face ceva constructiv in firma voastra?

Contactand o firma de inchiriere masini termen lung va veti usura activitatea zilnica si veti uita de aceste  griji. Flota noastra auto diversificata va va permite sa alegeti autoturiusmul sau autoturismele de care aveti nevoie pentru a va desfasura cativitatea. Ne puteti contacta atat telefonic, cat si prin intermediul site-ului. Completand formularul de inchiriere veti rezerva masina dorita, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp cu o cotatie a acesteia si cu toate detaliile necesare.