PROGRAM: 08:30 – 21:00

LOCATIE: Bucuresti

Str. Gladitei, nr. 42

NUMAR CONTACT:

(0735) 860 800

URMARESTE-NE

Top
 

inchirieri auto termen lung

Pentru perioade ce depasesc 90 de zile, va rugam solicitati oferta personalizata de inchirieri auto termen lung la:
Email: contact@evogo.ro
Telefon: 0735 860 800

EvoGo va ofera serviciul de inchirieri auto termen lung la cele mai bune preturi si adaptate fiecarui buget. Fie ca vorbim de persoane fizice sau firme, venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai bune oferte si o gama diversificata de autoturisme.

Dispunem de un parc auto complet și diversificat, firma noastra dispunand de la masini economice pana la SUV-uri. De asemenea, serviciile de livrare (predare si inchiriere) la domiciliu sau aeroport sunt gratuite si nu includ taxe suplimentare.

Este recomandat ca serviciile de inchirieri masini pe termen lung sa fie facute in avans pentru a putea beneficia de autoturismul dorit. Daca doriti sa inchiriati o masina pentru o durata de timp mai mare si aceasta nu se afla in flota noastra auto, putem dispune de aceasta masina pentru dumneavoastra.

Apeland la serviciul de inchirieri auto termen lung veti beneficia de urmatoarele avantaje:

Costurile sunt constante, ratele lunare fiind fixe pe toata durata perioadei de inchiriere. Ratele lunare includ toate taxele si costurile. De asemenea, ratele lunare acopera si plata impozitelor anuale, a asigurarilor, a rovignetelor si taxelor conexe, sau a consumabilelor, cum ar fi anvelope, revizii periodice, inspectii ITP.

Daca autoturismul inchiriat va avea probleme tehnice în perioada de inchiriere, atunci vom oferi un alt autoturism in schimb, fara plata unor taxe aditionale. Acest autoturism poate fi utilizat pe toata perioada in care celalalt autoturism se afla in reparatie.

Bugetul pentru rent a car termen lung este unul mai mic. Va fi nevoie sa achitati un avans doar de 100 euro pentru inchirierea masinii si nu va fi nevoie sa va ganditi ca pretul de inchiriere va creste sau va suporta taxe aditionale.

Economiseste timp si bani prin serviciul de inchirieri auto pe termen lung oferit de EvoGo. De asemenea, vei beneficia si de alte avantaje financiare si operationale.

Avantajele financiare:

 • Autoturismele nu vor fi incluse in bilantul firmei
 • Finantarea prin acest tip de leasing nu va afecta gradul de indatorare al firmei
 • Riscurile ca masina sa se devalorizeze sunt minime
 • Costurile de intretinere nu vor fi suportate de firma clientului
 • Mentenanta si intretinerea masinii vor fi suportate de EvoGo
 • TVA-ul este inclus in pretul masinii
 • Masina va fi inlocuita daca are nevoie de mentenanta sau alte reparatii

avantaje operationale:

Nu veti duce grija pentru plata taxelor si impozitelor
Nu veti pierde timp pentru mentenanta autoturismului, reparatii, plata rovignetei sau a asigurarilor
Puteti renunta la masina inchiriata si sa optati pentru alta masina, termenii contractuali fiind renegociati
Acest tip de inchirieri auto termen lung este solutia optima pentru a beneficia de servicii complete si benefice pentru firma voastra

Veti beneficia de:

 • Tractiune : Fata sau 4x4, dupa preferinta
 • Transmisie : automata sau manuala
 • Motorizare: benzina sau diesel.

Serviciul de inchirieri auto pe termen lung este oferit de EvoGo la cele mai inalte standarde. Ratele de inchiriere cuprind:

Costurile si taxele pentru ratele de inchiriere auto termen lung nu includ carburantul.

 • Taxele pentru TVA si Asigurare CASCO
 • Taxele pentru Asigurare RCA si Rovigneta
 • Costul Reviziilor Tehnice
 • Schimbul de pneuri vara/iarna

Alegerea serviciului de inchirieri auto termen lung este cea mai buna solutie pentru firmele mici si mijlocii. Aceste servicii te vor scuti de ratele mari care intervin in cazul unui leasing de tip financiar. Rent a car pe termen lung este ideal pentru firmele care au nevoie de anumite autoturisme in functie de sezon sau in functie de proiectul derulat. Acest lucru va duce la cresterea eficientei, dar si la un confort sporit.

Acest serviciu este ieftin si rapid, eficient si disponibil oricand. Veti uita de grijile taxelor de drum, a asigurarilor, de grijile inspectiilor tehnice sau de grijile mentenantei.

In cazul in care se doreste inchirierea unui autoturism in numele unei persoane juridice, totodata, va trebuie sa puneti la dispozitie urmatoarele documente: ultimul bilant, copie CI a administratorului si copie a Certificatului de Inmatriculare a firmei.

Inchirierea masinilor pe termen lung are ca prim pas completarea formularului de inchiriere. In functie de datele oferite, va putem face un calcul in functie de kilometrii pe care ar trebui sa ii parcurgeti, marca autoturismului, modelul autoturismului si perioada de inchiriere.

Totodata, fiecare client poate opta pentru un pachet de servicii care sa corespunda cerintelor sale, spre exemplu: beneficiati de pachet all inclusive sau pachete care sa corespunda doar anumitor facilitati si dotari ale autoturismelor.

Apeland la o firma de inchirieri auto pe termen lung veti beneficia de reducerea timpului alocat pentru revizia masinilor, pentru reparatiile care sunt necesare, reducerea timpului pentru plata impozitelor si a taxelor, iar acest timp poate fi folosit pentru activitatile zilnice. Ca si firma, administrarea unei flote auto proprii poate costa uneori nu doar timp, ci si un buget mare.

De asemenea, nu trebuie sa aveti grija intretinerii masinilor, platii asigurarilor RCA si CASCO, platii rovignetelor, schimbarea anvelopelor si adaptarea lor in functie de activitatile intreprinse. Acest lucru va poate detasa temporar de activitatea intreprinsa de firma dumneavoastra. De ce sa nu va facilitati activitatile intreprinse? De ce sa nu materializati timpul pentru a putea face ceva constructiv in firma voastra?

Contactand o firma de inchirieri auto termen lung va veti usura activitatea zilnica si veti uita de aceste griji. Flota noastra auto diversificata va permite sa alegeti autoturismul de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea. Ne puteti contacta atat telefonic, cat si prin intermediul site-ului. Completand formularul de inchiriere veti rezerva masina dorita, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp cu o cotatie a acesteia si cu toate detaliile necesare.

Alege EvoGo pentru un serviciu rent a car termen lung simplu si eficient

Compania noastra este specializata in oferirea de servicii de inchiriere auto eficiente, care raspund necesitatilor clientilor nostri. Suntem constienti de faptul ca timpul si managementul finantelor firmei tale sunt chestiuni importante, ce au nevoie de efort si timp. Noi, cei de la EvoGo suntem mai mult decat bucurosi sa-ti oferim un serviciu avantajos pentru tine sau compania ta. Alege serviciul de inchirieri auto termen lung oferit de noi, ca sa te poti ocupa linistit de dezvoltarea afacerii personale.

Iti oferim o formula simpla si avantajoasa de inchiriere masini termen lung: alegi masinile dorite, stabilesti impreuna cu noi perioada de inchiriere, platesti lunar o rata fixa si apoi poti folosi in voie automobilele oferite de noi. Modelul serviciului pe care ti-l propunem este de tip leasing operational. Diferenta consta in faptul ca tu poti sa inchiriezi masinile pe o perioada de minim trei luni, fata de douasprezece luni in cazul leasingului operational. Acest fapt poate fi un demers foarte util daca ai nevoie sa-ti largesti flota auto pe o perioada limitata.

EvoGo ofera servicii adaptate atat persoanelor fizice, care doresc sa foloseasca o flota auto pe perioada mai lunga de timp, cat si firmelor ce doresc inchirieri masini termen lung. Avantajul principal al acestui tip de serviciu este pretul mult mai mic, daca inchiriezi autovehiculele pe o perioada mai lunga. Rata lunara va fi calculata conform cerintelor de utilizare ale automobilelor alese. Vei beneficia de predictibilitate, costuri clare si transparenta. Misiunea companiei noastre este sa ofere servicii de calitate pentru ca tu sa fii multumit.

Iti prezentam care sunt avantajele oferite de EvoGo:

Predictibilitate finaciara si siguranta
Economie pe termen lung
Flota auto noua si asigurata
Inlocuirea imediata a masinii
Mentenanta asigurata autovehiculelor
Flexibilitate contractuala

Dupa cum poti observa exista numeroase beneficii de care sa te bucuri atunci cand optezi pentru un serviciu de inchirieri auto termen lung. Eliminam riscurile financiare si iti oferim o rampa de lansare mai usoara pentru businessul tau. Nu trebuie sa te mai stresezi cu mentenanta si gestionarea unei flote auto, sau a costurilor inerente acesteia. Totul este mai simplu si mai eficient atunci cand iti intindem o mana de ajutor in realizarea acestui demers.

Inchirieri auto termen lung persoane fizice sau firme

Doresti sa beneficiezi de servicii de inchiriere masini pe o perioada indelungata de timp si la preturi avantajoase? Nimic mai simplu, alege oferta prezentata de EvoGo si te vei putea concentra pe afacerea ta, fara a te mai preocupa de alte aspecte logistice. Practic tu vei externaliza un serviciu care va fi administrat cu profesionalism si promptitudine de noi. Plata unei rate pe termen lung iti va asigura o deducere integrala a costurilor.

Compania noastra practica acest tip de business, pentru ca doreste sa ofere un serviciu avantajos si accesibil. Ia legatura cu noi si informeaza-te cu privire la oferta noastra. Comunica-ne pe ce perioada doresti inchirierea si vom calcula impreuna rata fixa pe care o ai de platit. Daca oferta noastra iti va surade, vom intocmi contractul de inchiriere. Avantajul principal il reprezinta costul lunar mai redus decat in cazul achizitiei unei masini. Bineinteles acest lucru depinde si de perioada pe care doresti sa faci inchirierea. Cu cat mai lunga aceasta, cu atat mai mica va fi rata lunara.

Iti spunem din experienta ca majoritatea companiilor, incepand de la micile firme de transport pana la multinationale aleg acest acest tip de serviciu. Sau chiar persoanele fizice care au nevoie de o masina pentru o anumite perioada de timp. La sfarsitul perioadei poti opta pentru prelungirea si renegocierea contractului, daca mai ai nevoie de masina. Iti vom face o oferta personalizata, care sigur te va multumi si speram ca te va fideliza:

Plata asigurarilor obligatorii (RCA) si optionale (CASCO)
Revizia anuala suportata de noi
Plata impozitelor suportata de noi
Schimbarea anvelopelor suportata de noi
TVA-ul inclus in pretul masinii
Negociere la reinnoirea contractului

Fiind o companie specializata in inchirieri masini pe termen lung, cu un model de leasing operational, EvoGo poate asigura un serviciu complet de management al flotei. Oferim atat inchirieri auto termen lung pentru persoane fizice, cat si pentru firme. Nu trebuie sa te mai stresezi cu alte inconveniente si in acest fel iti poti optimiza costurile cu achizitia si intretinerea flotei. La finalul contractarii nu este necesara achizitionarea niciunui vehicul. Acestea vor fi returnate companiei noastre, daca nu doresti sa mai beneficiezi de serviciile EvoGo.

Te mai informam ca avem o flota variata de automobile, ce fac parte din aproape toate clasele si de la cei mai competitivi si ofertanti dealer auto de pe piata. Multumita colaborarii fructuoase cu acestia, iti putem oferi o gama de masini diversificata si la preturi accesibile. Deasemenea, colaboram cu un service auto Bucuresti competent si de incredere, pentru intretinerea autovehiculelor, revizii sau orice situatie neprevazuta poate aparea.

Alege solutia ideala pentru inchirieri auto pe termen lung, alege EvoGO!

EvoGo este una din cele mai competitive firme atunci cand vine vorba de servicii de inchiriat masini. Avand o experienta vasta in domeniu, lucram cu o multitudine de clienti si firme carora le oferim servicii personalizate conform cerintelor lor. Avantajele alegerii unei astfel de oferte sunt nenumarate. Daca optezi pentru un astfel de serviciu, in timp vei economisi bani si timp pentru a te concentra pe dezvoltarea afacerii personale.

Astfel, nu-ti mai ramane decat sa alegi serviciul de inchirieri auto pe termen lung oferit de EvoGo, pentru ca totul sa fie usor si eficient. Contacteaza-ne si solicita o oferta personalizata nevoilor tale.