PROGRAM: 08:30 – 21:00

LOCATIE: Bucuresti

Str. Gladitei, nr. 42

NUMAR CONTACT:

(0735) 860 800

URMARESTE-NE

Top
 

inchirieri auto otopeni

  INCHIRIERI AUTO OTOPENI

  Sunteti in calatorie de afaceri sau turist? Nu sunteti familiarizati cu zona si va doriti un confort sporit? Serviciul inchirieri auto Otopeni oferit de EvoGo este cea mai buna solutie pentru clientii nostri. Autoturismul pentru care optati va fi ridicat de catre client direct din Aeroportul Otopeni, fara ca acesta sa suporte alte taxe aditionale in afara celor deja stabilite prin contractul de inchiriere.

  Pretul care este afisat pe siteul nostru depinde de perioada in care doriti sa beneficiati de serviciul inchirieri auto Otopeni. Completand formularul de inchiriere, va rezervati masina dorita, iar aceasta va fi livrata direct la aeroport, la ora si in ziua stabilita de catre client. Un agent din echipa noastra va va contacta si impreuna cu acesta veti stabili detaliile necesare pentru inchirierea autoturismului dorit. Pentru siguranta clientilor nostri, am optat pentru plata la livrarea autoturismului.

  Dispunem de o gama auto diversificata de inchiriat in Otopeni

  EvoGo ofera serviciul de inchirere masini in Otopeni. Pentru a va bucura de un raport bun calitate – pret, contactati-ne. Gama diversificata de autoturisme care se regaseste in parcul nostru auto va va oferi solutia optima pentru necesitatile voastre. Fie ca doriti un autoturism din gama Ford, Opel, Volkswagen, Renault, Dacia, BMW, Citroen, etc., noi va stam la dispozitie pentru toate detaliile de care aveti nevoie.

  Apeland la serviciul Rent a car Otopeni , veti beneficia de o gama diversificata de masini, clasificate in functie de clasa acestora. Astfel, puteti regasi : Clasa Mica, Clasa Economy, Clasa Premium, Clasa SUV sau 4×4. De asemenea, pentru alegerea unei masini conform standardelor dorite, pe site-ul nostru veti regasi filtre suplimentare care au scopul sa faciliteze cautarea , dar si alegerea autoturismului. Asadar, dupa bifarea datei de preluare si returnare, dupa specificarea locatiei de returnare si preluare, puteti bifa si categoria autoturismului, marca autoturismului, tipul de cutie (automata sau manuala) si motorizarea ( benzina sau motorina).

  Daca va aflati in cautarea unei autoturism de inchiriat si doriti sa beneficiati de livrare gratuita in Aeroportul Internațional Otopeni, EvoGo este aici pentru voi. Nu doar ca veti beneficia de autoturismul dorit, dar aveti siguranta ca pretul nu va suporta modificari, este real si implica si asigurarea RCA si asigurarea CASCO a masinii.

  Tot ce trebuie sa faceti este alegeti autoturismul dorit si sa completati formularul de inchiriere. In cel mai scurt timp dupa inregistrarea formularului de inchiriere, veti fi contactat de un agent care va va oferi toate detaliile necesare referitoare la masina pe care doriti sa o inchiriati. Preturile noastre sunt oneste si reflecta raportul pret-calitate. Nu avem taxe ascunse, iar serviciul de inchirieri auto Otopeni este disponibil la orice ora.

  Autoturismele oferite spre inchiriere de catre EvoGo sunt aflate în garantie, sunt asigurate complet, verificate tehnic periodic. Nu veti avea o limita de kilometri impusa si aveti posibilitatea de a inchiria si alte lucruri pentru a va spori confortul, cum ar fi: scaun pentru bebelus, GPS, lanturi pentru cauciucuri pe timp de iarna, portbagaje suspendate.

  Inchirieri auto Otopeni

  Daca doriti sa beneficiati de un serviciu rent a car Otopeni, EvoGo este cea mai buna solutie, preturile si flota diversificata ne recomanda. Printre avantajele de care veti beneficia ca si client al EvoGo veti regasi:

  • Kilometri nelimitati indiferent de perioada de inchiriere
  • Asistenta permanenta pe perioada de inchiriere
  • Taxele sunt incluse in pretul afisat si nu implica alte costuri suplimentare
  • Programul de lucru cu clientii in Otopeni este non-stop

  EvoGo este firma care va ofera solutiile eficiente la necesitatile fiecarui client. Nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru, sa alegeti autoturismul dorit dand click pe imaginea acestuia, sa completati formularul de inchiriere si in cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va confirma rezervarea masinii dorite. Pentru a inchiria un autoturism disponibil in flota noastra, trebuie sa detineti un permis de conducere valabil, romanesc sau strain, sa detineti un act de identitate sau un pasaport valabil si un card valid (Mastercard, Maestro sau VISA).

  De asemenea, pentru a inchiria un autoturism din parcul auto detinut de EvoGo trebuie sa aveti minim 21 de ani, iar vechimea permisului de conducere trebuie sa fie de minim 1 an. Daca prezentati un act de identitate fals sau un permis de conducere care nu mai este valabil, firma noastra isi rezerva dreptul de a anula solicitarea clientului și de a sesiza organele abilitate.

  In momentul in care autoturismul dorit intra in posesia clientului, acesta deține tot ce este necesar pentru a asigura un confort sporit celor care dispun de el. Clientul se obliga sa aiba grija de autoturism, de chei si de acte si sa il returneze in aceleasi conditii in care acesta i-a fost predat.

  Livrarea la Aeroportul Otopeni este gratuita si nu veti plati taxe aditionale firmei de rent a car Otopeni. EvoGo nu taxeaza suplimentar transportul masinii pana la Aeroportul Otopeni.

  Asadar, daca doriti sa dispuneti de un confort sporit si de un autoturism adaptat nevoilor dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne contactati si veti beneficia de cele mai bune oferte de inchirieri auto Otopeni.